Søk

Det årlige Veterantreffet i Travellers' Club


"Veteran i Travellers' Club" har ingen ting med utholdt levealder å gjøre. Det er fundert på hvor lenge du har vært medlem av Cluben som avgjør denne status. Når man har vært medlem i 25 år, da regnes man som veteran. Og hvert år, en fredag på høstparten møtes veteranene for hyggelig samvær.

I år er vi tilsammen 42 veteraner. Noen er veteraner i dobbelt forstand og vi ser dem sjelden i Cluben, men alle blir selvfølgelig invitert. Denne gang var det 18 karer som meldte seg på, og kun en som ikke møtte opp. Det ble et hyggelig formiddagsmøte med mye latter og god stemning. Noen bobler i glasset ønsket oss velkommen før vi inntok langbordet med høye smørbrød, ost og kjeks - for å avslutte med den tradisjonelle bløtekaken og kaffe.

Veterantreffet er en svært hyggelig tradisjon som ble innført i sin tid av Amund Lorange. Opprinnelig var kravet at man skulle ha vært medlem i 30 år, men en av vår tidligere trampsjefer kalkulerte seg frem til at hans fremtredne alder gjorde det usikkert om han ville klare 30 år, så han senket kravet til 25 år. Dermed rakk Theofil også å bli veteran. Gode, gamle tider..!

#1Public

5 visninger0 kommentarer

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no