Søk

En svensk ambassadør forteller… Gorm G. Lund


Og det han fortalte om var forholdet mellom Norge og Sverige. Axel Wernhoff heter den svenske ambassadøren til Norge. Han var innom for å snakke litt om likheter og forskjeller mellom våre to naboland, og ikke bare slik det er i dag, men med et både skarpt og skøyeraktig tilbakeblikk holdt han oss i ånde i sine tilmålte tre kvarter.

At han rørte ved noe hos mange av oss, viste interessen for å stille ham spørsmål etter maten. Den ene etter den andre ønsket å utdype, fortelle og bidra til aftenens tema, så det ble en riktig morsom aften.Men det strenge mikrofonregimet som gjør at ordet ikke er så fritt som tidligere, gikk litt utover en av våre medlemmer som hadde en morsom anekdote å fortelle. Han ble litt snurt over å bli forsøkt avbrutt – noe vi godt kan spare oss for. En av de fine tingene med Cluben er jo at ordet skal være fritt, og at gutta kan fortelle om sine opplevelser. Det må vel ikke alltid kun være korte spørsmål slik at bordet kan avvikles hurtigst mulig?

Men nok om det. Wernhoff var et hyggelig bekjentskap og det virket som om han hadde en fin aften hos oss. Vi hadde i alle fall en fin aften med ham...

#1Public

2 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no