Søk

Femårs jubileum for TCs Vinterleker.


TC Vinterleker 2018 på VeloFarm lørdag 10. februar.

Tidligere i Clubens historie var skirenn og skyting populære aktiviteter, og mange møtte opp til dyst når vinterlekene ble arrangert. I dag er det kanskje mye annet som lokker, men en godtradisjon kan en jo fortsette med. Ni entusiastiske deltagere, inklusive to med "støttekontakt", møtte opp denne lørdagen, som bød på masse snø og flott skiføre.

Fruen på gården hadde sørget for et stemningsfullt arrangement ved å pynte, bake og tennemange levende lys. Et par trambrødre hadde med seg egne ski. I Grisehuset Pub var det samling med gløgg og Beate bød på nybakte kanelsnurrer. Innlagte hvilepauser i puben med gløgg, og øl fra fat, var naturligvis et viktig innslag for deltagerne. Som vanlig var vinterlekene full av krevende øvelser, blant annet melkespannkasting, rygging med sekshjuls ATV, skiskyting med luftgevær inklusive Trampsjefens gevær med kikkertsikte. Kun Per tok skirunden rundt låven. De andre ruslet rundt låven, - et alternativ til ski.

Videre: Ballkasting på pappkrus, bondetamp-curling på andedammen ved stabburet og aking med fiskekjelker. Under en innlagt pause med øl og TV titting på OL, startet Bonden med kompliserte matematiske utregninger for å kåre vinneren av vandrepokalen som vanligvis står på skrivebordet i Cluben.

Utregningen var så vanskelig at Bonden måtte fortsette med finregning under avslutningsmiddagen.

Avslutningen var ved langbordet, hvor vi fikk servert en smakfull gryterett samt øl og dram. Til slutt ble Truls kåret som en verdig vinner av vinterlekene. Gratulerer! Følgende har nå napp i vandrepokalen: Knut, Stian, Harald, Kai og Truls.

Som eldstemann takket Truls vertskapet for maten.

Deltagere under årets vinterleker var: Trampsjef Jon, Bonde Thor og Beate, Truls, Emil, Kai og Irene, Knut, Harald og Per.

#vinterleker

52 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no