Søk

Travellers´ Club medlem nr.33 Trygve Frølich


Per Øgland hadde et møte med Per Steffensen for tre år siden i forbindelse med en film om Trygve Flølich. Resultatet er nå ferdig og kan sees på denne siden. Det er referenser til TC litt ut i filmen, men historien om livet til Trygve Frølich er utrolig spennende. Her er det snakk om en ekte Tramp som utforsket verden og levde et fullt liv!

Takk til Per Øgland som med dette gjør clubens historie rikere. Han skriver:

Jeg er ivrig amatørfilmer og har nå laget filmen ”Min ukjente morfar”, Trygve Frølich, som ligger i tre deler på YouTube. Jeg har aldri truffet min morfar til tross for at han levde til jeg var tjue år. Min mors foreldre ble skilt i 1908 da mor var et snaut år gammel. Moren giftet seg på nytt etter noen år og faren ble en ”ikke person” i familien. Mor forsøkte aldri å komme i kontakt med sin ekte far. Nå på mine eldre dager har jeg forsøkt å finne ut hvem min morfar, Trygve Frølich, var og litt om hans liv. Ta en titt på ”Min ukjente morfar” som ligger på YouTube under ”Per Ogland”. I del 3 er det mye omtale av Travellers Club.

#TrygveFrølich #medlem33 #PerØgland #1Public

44 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no