Søk

Nå kan du få turistvisum til Saudi Arabia!


For første gang er turister fra 49 land, inkludert Norge, velkommen til Saudi Arabia. Opp til nå var det bare fremmedarbeidere, besøkende forretningsmenn og pilegrimer som fikk anledning til å besøke dette eksotiske land.

BBC artikkel

Jeg bodde i Riyadh fra 1978 til 1983 . en rolig tid i Midtøsten sammenlignet med i dag.. Vi hadde knapt hørt ordet terrorist og både kone og jeg følgte oss meget trygg i landet. Gjennom jobben fikk jeg mange reisedager i Saudi Arabia og jeg deler noen av mine bilder fra den gangen.

Saudi-Arabia er et religiøst konservativt land. En strengt fortolket islamsk lovgivning (sharia) regulerer i prinsippet de fleste sider ved samfunn og rettsvesen. Landets sikkerhet preges av krigen i Jemen, noe som har ført til en rekke missil- og droneangrep primært i sør, men også i noen tilfeller mot Riyadh. Det har også nylig vært angrep mot oljeinstallasjoner i Øst-Provinsen med store materielle skader men ingen personskader. Sikkerhetssituasjonen i landet varierer over tid og geografisk, og det anbefales å ta kontakt med Norges ambassade i Riyadh for spørsmål eller mer informasjon vedrørende dette.

Reise info fra regjeringen.no

Canyons

Sand kunst

Beduiner som jeg traff på en seiltur!

Med god vind kom vi opp i 80 km per time!

Min venn Abdullah

Firmabil var en Cadillac Eldorado. Full tank bensin på denne kostet 15 kroner!

Beauty is in the eye of the beholder

#1Public #SaudiArabia #Riyadh

38 visninger0 kommentarer

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no