Søk

Æresmedlemskap til Gorm Lund og Per Steffensen


- Vi har en gledelig melding. To av våre brødre skal hedres i dag, kunne trampsjef Carl Emil Petersen berette på Travellers Clubs nest siste møte før jul.

Og den gledelige meldingen var at Gorm Gregory Ebro Lund og Per Steffensen skulle hedres som æresmedlemmer i Travellers Club. Cluben har to hedersbevisninger, "Den utgåtte støvel" og "Æresmedlem" hvor av æresmedlemskapet rangerer høyest. Æresmedlemskapet kan kun tildeles egne medlemmer som gjennom mange år har gjort en stor innsats for Travellers Club.

Trampsjef Carl Emil Petersen, Gorm Lund, Pers Steffensen og Visetrampsjef Christian Hallan.

Og det er litt av en merittliste de to æresmedlemmene har bak seg:

PER STEFFENSEN ble medlem av Travellers ́ Club i 1983. Han er veteran og har sittet i styret i mange år, og har i tillegg vært ballottsjef. Per har i alle år lagt ned et betydelig arbeid for Clubens eiendom, vår evig vakre "Josefine". Han har alltid hatt Clubens sikkerhet i tankene når det gjelder brann og innbruddssikkerhet. Ingen kjenner ”Josefine” bedre en han. I den senere tid har han også tatt på seg i forske i Travellers Clubs historie.

Per har i alle år vært et lojal medlem som har ivaretatt clubens interesse på en utmerket måte. Det er ingen som har tall på alle timer som Per har vært tilstede i cluben med håndverkere, underleverandører og leietakere, og dette har vært langt over det som kan forventes av et medlem av Travellers` Club.

I en periode var Per nesten et styre alene. Han kalte inn til våre møter. Han organiserte dugnader og 17. mai. Han var rett og slett pytt og panne for alle Clubens aktiviteter.

I tillegg har Per beriket Cluben med historier og fortellinger fra sine utallige reiser. I de senere år har han besøkt en rekke konfliktområder - der ingen vil anbefale noen å reise - og har rundhåndet delt fra sine opplevelser.

Travellers ́ Club ville ikke vært den samme uten ham!

GORM GREGORY EBRO LUND ble medlem av Travellers ́ Club i 1989 og er veteran. Han har i sine tretti år som medlem hatt verv og oppgaver for Cluben mer eller mindre kontinuerlig.

Han har vært redaktør av Clubens medlemsblad Tramp i over 20 år. - Han har også vært konservator i mer enn 20 år, og redigerte i 1995 heftet «Våre Samlinger» som er den eneste samlede beskrivelse av Clubens allehånde etnografiske klenodier og gjenstander.

Han var visetrampsjef og foredragsansvarlig fra 2007 til 2013. I disse årene arrangerte han også «Ut i det blå» hver vår og han arrangerte 17. mai festivitetene i Cluben.

Han har hatt flere styreverv i tiden før han ble visetrampsjef. Har sittet i ballottkomiteen i en periode. Han var i arrangementskomiteen for «Årsfest med damer» i en årrekke, trolig minst 15 ganger. Han har vært leder for vårdugnad en rekke ganger. Og han har, som Per, båret den "Utgåtte støvel" med heder i mange år.

I tillegg har Gorm representert reiselyst, skrivelyst, humør og kontroverser i all sin tid i Cluben. Den ville ikke vært den samme uten ham!

Gratulerer kjære Per og gratulerer kjære Gorm. Dere er nå innehavere av æresmedlemsskap. Det er en ekstra glede å kunne tildele dere æresmedlemskap samtidig. Dere representerer, på hver deres måte, Clubens sjel og ånd. Når dere to trekker Cluben i samme retning kan intet stoppe dere! Vi setter umåtelig pris på hva dere har gjort for oss, avsluttet Travellers Clubs trampsjef Carl Emil Petersen.

#1Public #GormLund #PerSteffensen #Æresmedlemskap

85 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no