Søk

Sommeravslutning på VeloFarm

Per Steffensen: Sommeravslutning på VeloFarm 17. juni 2020
I disse koronatider ble det som alternativ avslutning før sommeren valgt å reise ut på landet til Flindrum gård der bonden og sykelisten Thor Haraldsen holder til. På hans vakre gård ligger alt til rette for selskapelighet, uansett vær.


En gjeng glade Tramps møttes i Josefines gate for å bli hentet med en veteranbuss. Vi plasserte oss i koronaavstand om bord i bussen, i det fantastiske sommerværet. Pål Arne Jannang som henger på tavla kjørte bussen gjennom oslotrafikken og senere ut på landet. Han har flere ganger brakt trampbrødre til arrangementer med veteranbusser, og som vanlig trygt tilbake igjen. Flere som skal gjennom opptagelsesprøve senere i høst, vanlige Tramps og eldre veteraner ble servert kald øl av Trampsjefen underveis. Vi besøkte to av Sporveismuseets fjernlager i Oslo. Nils Carl guidet oss gjennom Oslos transporthistorie samt den frivillige innsatsen av ivrige sjeler som sørger for restaurering av biler, busser og trikker som ble brukt i gamle dager og i nær fortid. For teknofriker og historieinteresserte var dette meget interessant.


 Deretter gikk turen nordover til VeloFarm der vertskapet ønsket oss velkommen med kald drikke og varm velkomst under en skyggefull markise. Per Holter-Andersen og frue hadde kjørt fra Kristiansand for å delta på sommeravslutningen. Ole (Bonde) Nashoug ble togfast da toget nordfra sporet av underveis til Kløfta. Enkle konkurranser i sommer-ettermiddagen ble gjennomført i god

trampånd uten press av noen art.  Som vanlig - tror jeg  - ble

finaleutregningen fortatt på Bondens måte og et verdig vinnerlag ble hedret.


Særs gode pølser ble grillet av unge Benjamin som var dagens kokk. I skyggen utenfor Grisehuset Pub hygget vi oss med flere sorter potetsalat og annet tilbehør, samt øl og andre godsaker.


I rimelig tid returnerte vi til Josefines gate. Noen var fornøyd med kvelden og dro hjem, mens andre dro videre på nachspiel til Ole Bjarne på Frogner.


 Neste dag klarte jeg det utenkelige å slette alle bildene mine på minnekortet. Derfor, Trampbrødre, ble det litt andre bilder en jeg hadde tenkt.


 Ellers går ryktene om at enkelte brukte torsdagen til "å komme seg".


 God sommer til alle som mer eller mindre er koronafast i Norge.


Flere bilder: https://photos.app.goo.gl/RVUv97fZdD1ax26X7
82 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no

Proudly made by www.hattemannen.no