Fredrik Hess har lagt ned vandringsstaven

March 11, 2014

 

Den 13. januar fikk vi melding om at vår Trampbror, medlem nr 1066, Fredrik Hess hadde lagt ned vandringsstaven. Han døde i Thailand den 10. januar 2014. Det kom brått, og overraskende på oss alle. Begravelsen finner sted onsdag 29. januar, klokken 13.00 i Kongsvinger kirke, Nygaten 6 - midt i byen.

 

 I god Tramptradisjon var Fredrik på reise. Han hadde ikke vært syk eller fått andre varsler om at hans tid var kommet.         

 

Han etterlater seg en ung datter – og et stort savn hos oss alle. Fredrik Hess har vært medlem av Cluben i 16 år, hans faddere var Henning Øverås og Clubens styre. Vi kommer til å savne de gode fortellingene fra hans mange år i Afrika, og hans dype kunnskaper om Europas kultur og historie.

 

Vi lyser fred over Fredrik Hess sitt minne.

Tags:

Please reload

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no