Vil du være med på en lang og eksotisk elvebåtreise?

March 3, 2016

Travellers' Club Norway sin utvidede reisekomité arrangerer i juli 2017 en elvebåtreise på Jenisej, tur-retur Krasnojarsk - Dudinka, en elv det ble holdt foredrag om for noen år siden i Cluben. Turen starter og ender i Helsingfors. Turen er også åpen for å ta med ledsager.


NB! Det kreves spesialtillatelse for å dra så langt nord. Det må derfor søkes om visum i god tid, slik at kopi av pass og visum kan sendes seinest 60 dager før avreise til reisebyrået, som da vil ansøke sikkerhetspolitiet om tiltredestillatelse for polarsirkelregionen.

 

Avreise Helsingfors rundt 18. juni, Moskva 19. juni og Krasnojarsk 23. juni ("A. Matrosov" eller "V. Tsjkalov"). Pris i tokøyekupé på togene og 1. klasse-lugar på elvebåten ca. 7000.- €uro/person.

 

Mat på båten men ikke på toger er inkludert. Hotell i Krasnojarsk (begge veier) og i Dudinka. Tilbake i Helsingfors 7. juli.

PROGRAM:
Dag 1 anløp Jenisejsk.
Dag 2 anløp Vorogovo, Bor, Bachta, Tsjulkovo
Dag 3 anløp Verchneimbatskoje, Surguticha, Veresjagino, Kostino, Tutuchansk
Dag 4 anløp Gorosjicha, Kurejka, Polarsirkelkryssing, anløp Igarka, Potapovo, ankomst Dudinka
Tilsvarende anløp på sydgående.

 

 

NB! Dette er ikke turistskip, men "hurtigruteskip" på elv.
Reiseleder vil komme fra et elvecruise Budapest – Amsterdam og togreise over Berlin, Warszawa og Kijiv og slutte seg til selskapet i Moskva.

 

Interessert? - Kontakt Matz Lonnedal Risberg

Tags:

Please reload

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no