Matz har skrevet bok om Trelleborg - Nordens navle?

December 6, 2016

Om du tror Matz kun har greie på jernbaner og tog, kan vi avkrefte det med det samme. Nå har han begått en 360-siders bok som tar for seg byen han er vokst opp i, og satt denne inn i en større historisk sammenheng med livlig fantasi. Dette var underholdene lesning!

 

Boken er (som sin forfatter) en underholdende merkelighet. Det er en absolutt lesbar skjønnlitterær roman rundt historiske skikkelser og hendelser som gir et morsomt og lærerikt bilde av denne del av verden. Helt fra vikingtiden og året 985 da Trelleborgen ble etablert av Harald Blåtann - og helt fram til år 2048..! (Og faktisk hvordan det vil gå ennå litt lenger frem i tid.) Den består av åtte deler, og en avslutningspamflett med bl.a. et kapittel som heter: The Feminist Republic of Sweden...

 

Boken heter: Threlæburgh - og er utgitt av Recito Fölag i Sverige

 

Den er dessverre ikke å få kjøpt i vanlig bokhandel, men kan bestilles på nettet:

 

https://www.tanum.no/_skjonnlitteratur/romaner/threl%C3%A6burgh-matz-lonnedal-risberg-9789175179490

 

 

Tags:

Please reload

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no