Vårprogram 2020

Påmelding

For at kokkene skal kunne planlegge sine innkjøp, må du registrere deg innen kl 12 på tirsdag, for å være sikret mat på onsdag. Etter utløpt frist kan du henvende deg direkte til kokkene og spørre om det går å etterpåmelde seg, dette gjøres via SMS til Thomas Jøransson som har telefonnummer 90780761.

 

Avmelding

Hvis du er påmeldt, men likevel ikke kan komme, må du avmelde deg. Avmelding må også skje innen kl. 12 tirsdag før møtet. 

 

Betaling

I henhold til vår avtale med kjøkkenet fakturerer de oss for antall påmeldte, inklusive aksepterte etterpåmeldinger. Det betyr at den som er påmeldt når fristen går ut, men likevel ikke kommer, må betale. Vi fakturerer da det samme som kokkene mottar, normalt 250 kr. Vi ber om forståelse for dette.

Avbestilling? Klikk på Avbestilling.

TC 92 år. 29 jan.

January 28, 2020

3 retters festmiddag Oriental style 300,-

Clubkveld uten gjester. 5 feb.

February 04, 2020

Clubkveld uten gjester. Styret informerer. Har du spørsmål om clublivet er dette kvelden å gjøre det!

Meny: Kjøttkaker.

Myken Whisky Destilleri, foredrag Erik Drengsrud. 12 feb

February 11, 2020

​Myken Whisky Destilleri, foredrag Erik Drengsrud. Fra verdens eneste arktiske whiskydestilleri 66°45′59,4″N 12°28′19,6″Ø kommer eierne til TC for å fortelle om ideen til å starte på Myken. Det er rått hva disse entusiastene har fått til, se gjerne her www.mykendestilleri.no/ Spriten er så populær at det er utsolgt på polet. Men gutta har med noen flasker så vi skal få anledning til å smake.

Gjester velkommen!

Meny: Sheperds pai

Vanlig clubkveld. 19 feb

February 18, 2020

Vanlig clubkveld

Meny: Stangekylling med estragonsaus

Gjester velkommen!

Foredrag Johan Bondi. 26 feb

February 25, 2020

Foredrag Johan Bondi ; Kirurg i krig og katastrofe

Meny: Lammefrikasse

Gjester velkommen

Travellers´ Club Vinterleker – 7 års jubileum - lørdag 29 feb. 2020

February 28, 2020

Ta gjerne med din personlige støttekontakt eller assistent. Det serveres gløgg i flere varianter, kaffe og kaker, øl og vin mellom øvelsene som blir tilpasset vær og føreforhold. Vi avslutter med middag i Grisehuset Pub. Pris kr. 350,- pr. person som betales når du kommer.

Ta med ski og/eller annet vintersport utstyr som passer til dagens vær og føre forhold. Bli med å kjemp om den gjeve gull pokalen: Tidligere vinner av den viktige vandrepokalen er: Knut, Stian, Harald, Kai, Truls og Jon. Juryen er ukjent, men helt sikkert sliten og kan påvirkes av fluorfri smøring.

Det blir satt opp buss: Avgang fra Cluben kl. 1200. Retur fra VeloFarm trolig ved 8-tiden om kvelden. Det er mulig å komme på bussen på Helsfyr og Olavsgaard eller etter avtale. Kontaktperson er Nils Carl på tlf: 902 97 048.

Please reload

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no