Påmelding

For at kokkene skal kunne planlegge sine innkjøp, må du registrere deg innen kl 12 på tirsdag, for å være sikret mat på onsdag. Etter utløpt frist kan du henvende deg direkte til kokkene og spørre om det går å etterpåmelde seg, dette gjøres via SMS til Thomas Jøransson som har telefonnummer 90780761.

 

Avmelding

Hvis du er påmeldt, men likevel ikke kan komme, må du avmelde deg. Avmelding må også skje innen kl. 12 tirsdag før møtet. 

 

Betaling

I henhold til vår avtale med kjøkkenet fakturerer de oss for antall påmeldte, inklusive aksepterte etterpåmeldinger. Det betyr at den som er påmeldt når fristen går ut, men likevel ikke kommer, må betale. Vi fakturerer da det samme som kokkene mottar, normalt 250 kr. Vi ber om forståelse for dette.

Avbestilling? Klikk på Avbestilling.

Travellers´ Club Vinterleker – 7 års jubileum - lørdag 29 feb. 2020

February 28, 2020

Ta gjerne med din personlige støttekontakt eller assistent. Det serveres gløgg i flere varianter, kaffe og kaker, øl og vin mellom øvelsene som blir tilpasset vær og føreforhold. Vi avslutter med middag i Grisehuset Pub. Pris kr. 350,- pr. person som betales kontant eller Vipps når du kommer.

Ta med ski og/eller annet vintersport utstyr som passer til dagens vær og føre forhold. Bli med å kjemp om den gjeve gull pokalen: Tidligere vinner av den viktige vandrepokalen er: Knut, Stian, Harald, Kai, Truls og Jon. Juryen er ukjent, men helt sikkert sliten og kan påvirkes av fluorfri smøring.

Det blir satt opp buss: Avgang fra Cluben kl. 1200. Retur fra VeloFarm trolig ved 8-tiden om kvelden. Det er mulig å komme på bussen på Helsfyr og Olavsgaard eller etter avtale. Kontaktperson er Nils Carl på tlf: 902 97 048.

Lukket clubkveld uten gjester! 4 mars

March 03, 2020

Lukket clubkveld uten gjester!

Kræmermat; Erter, kjøtt & flesk

Please reload

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no