Søk

Fortjent heder til to hedersmenn


Den utgåtte støvel er en orden som henger høyt, og klubben er ikke slipphendt med å dele den ut. Det hører da også til sjeldenhetene at to av våre medlemmer får den samtidig. Likevel, det var bare bifall og hyggelige ord Sverre Kræmer og Gorm Gregory Lund den 5. oktober kunne pryde jakkeslaget med Klubbens heders- og innsatsorden.

Gorm og Sverre gratulerer hverandre med vel blåst – og Den utgåtte støvel.

Begge har dette år nedlagt et stort og imponerende stykke arbeid under den store fornyelsen av klubblokalene som fant sted i sommer. Sverre Kræmer var ubetalt og iherdig byggeleder som sørget for å koordinere oppussingen. Han fulgte opp hver eneste detalj og var sikkert ikke så lett å ha med å gjøre for håndtverkerne. Det skal vi være tilfreds med for resultatet ble strålende. Sverre har tilbrakt mye av sin tid på å forbedre våre lokaler mens vi andre hadde sommerferie. Den utgåtte støvel var vel fortjent.

Gorm er ansvarlig for våre samlinger, og Gorm tok ansvar da samlingene skulle ned fra veggene – og opp igjen. For de fleste av medlemmene fortoner det seg som noe av et mareritt å holde styr på alle gjenstandene som pryder våre lokaler. Mange av dem hører sammen, og mange har tilhørighet når det gjelder bruksområder. Alt har altså en sammenheng. Dette styrte Gorm med suveren teft og dyktighet. Da medlemmene møtte opp til første møte etter den store rehabiliteringen, trodde de knapt sine egne øyne Samlingen var plukket ned, satt sammen på nytt og hengt opp igjen på en måte som tilfredsstilte både estetikken og antropologien. Spesielt den estetiske utfordring var løst med bravur. Aldri har våre samlinger vært presentert så tiltalende og logisk riktig som nå. Enda en gang – Den utgåtte støvel var fortjent og våre to medlemmer kan bære hederstegnene med stolthet. Og alle vi andre kan være glad for at alt mangfold, kreativitet og kjærlighet til klubben som stadig blir demonstrert av våre egne. Gratulerer med dagen!

#1Public

11 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no