Søk

The King, and us.


Som vi alle vet, var Kong Olav en tur i Cluben for noen år tilbake, og et lite minne fra det besøket henger i glass og ramme borte ved pianoet, sammen med noen telegrammer fra Churchill.

Nå har det seg slik at jeg kom over noen gamle sort / hvitt negativer, og etter mange viderverdigheter fikk jeg disse fremkallet. Det var ikke lett i dagens samfunn. Sort / hvitt film er nemlig over og ut. Men en sta konservator gir seg ikke, og kan derfor med stolthet vise dere bilder som ikke tidligere er offentliggjort:

Over:Kongen bruker hele kroppen til å fortelle en historie, foran plaketten over falne Trampbrøde - og silkeflagget hans far, Kong Haakon VII, ga til kaptein Folgerø da han i 1928 seilte med sitt vikingskip til Chicago.

Over: Hans Majestet skriver seg inn i gjesteboken. Den siden i boken ble senere revet ut av noen som mente de trengte autografen hans mer enn Travellers' Club.

Over: Det var godt oppmøte denne kvelden. To damer var leiet inn for anledningen som serveringshjelp. Kongen takket dem spesielt da han trakk seg tilbake utpå kvelden.

#1Public

1 visning0 kommentarer

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no