Søk

Gratulerer alle sammen!.


Gratulerer alle sammen! Vi har nå virkelig fått oss en evig ung Josefina! Sommeren har vært hektisk i Cluben og vi kan nå alle sammen være glad for at det verste er over og vi har mer eller mindre kommet oss helskinnet gjennom to oppussingsprosjekter. Vi har sminket og pyntet og trampens palass har virkelig blitt flott. Vi har gjennomført en fullstendig renovasjon innvendig, nytt kjøkken, nye wcer, og ny bar. Det mann ikke ser er alt som er gjemt bak veggene – nye rør og kloakk, nytt elektrisk-anlegg, nytt alarmsystem og nytt ventilasjons system. Blood, sweat and tears!Støv, asbest og støy! Jeg retter en stor takk til Sverre Kræmer som har vært drivkraft og prosjektleder under hele prosessen. Det har blitt kjempe bra og vi gratulerer Sverre med godt utført arbeid. Parallelt har vi tatt en fullstendig utvendig oppussing. Enterpenenøren regnet med å fjerne 50% av murpussen og endte opp med å ta 90%! Det blir det støv av. Vær gudene var snille og sørget for god tørke. Det var trist å se Josefina tildekket av grønn netting i nærmere 3 måneder. Men du verden så vakker hun har blitt. En stor takk til Thor Haraldsen, Petter Nørrholm og Per Erling Refsnes. Gutta har ikke hatt en lett jobb men har levert et godt stykke arbeid. Det som var felles for begge prosjekter er at det var på tide vi gikk så grundig til verks. Vi har nå fjernet mange farer som brannfarligelektrisk anlegg og løse murstein. Dette kan sies å være et lite stykke arbeid som gjør at Trampelaget skal leve i hundre år til. Det er flere andre som har vært med på arbeidene, spesielt Gorm Lund og Carl Emil Pettersen jr. Takk igjen for innsatsen.

#1Public

2 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no