Søk

Veterantreff 2006


Årets veterantreff ble arrangert i cluben fredag 24. november klokken 12. Inn fra høstregnet kom veteranene til dekket bord og musserende drikke. Carl Emil jr var stedfortredende trampsjef og kunne ønske en glad gjeng velkommen. Hilsener ble overbragt fra trampsjef Alan, Ernst Abrahamsen og Wilhelm Bøe mens Per Holter Andersen ringte fra Angola og skålte. Lars Andreassen spanderte liksågodt en "kinkas" på alle fremmøtte, som kompensasjon for at han selv ikke kunne være

tilstede. Tore hadde laget prima smørbrød, Sven Erik disket opp og trøndersodden kan vi visst takke, om enn indirekte, Christian Heiberg for. Nok ett flott veterantreff i god clubtradisjon.

#1Public

0 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no