Søk

Veterantreff 2007


Veterantreffet i 2007 fikk en sørgelig opptakt ved at vi fikk høre at Lars Oliver Andreassen nylig la ned vandringsstaven. Lars hadde planlagt å være til stede. Slik ble det ikke. Gjengen som stilte i clubens lokaler fredag 9. november 2007 hadde likevel et trivelig samvær i god tradisjon. Trampsjef Carl Emil Petersen jr. representerte styret, og sjenket musserende og annet. Hilsener ble overbragt fra Arve Johannesen, Karl Høie (Mikken), Per Holter-Andersen (fra Angola), Leif Evensen, Wilhelm Bøe, Henning Øverås og Sigurd Hjul. Tilstedeværende veteraner var: 854 Einar B. Mortensen, 858 Rolf Pettersen, 870 Stian Sundt, 814 Arne Nord, 812 Bjørn Reese, 818 Gunnar Sjøwall, 803 Arild Krabbe-Knudsen, 785 Hans C. B. Gran og 707 Carl Emil Petersen. Tore hadde som vanlig forberedt prima smørbrød og egen veterantreffkake, mens Sven-Erik Westbye trakterte og serverte.

#1Public

5 visninger0 kommentarer

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no