Søk

Postkort fra hele verden


Her bringer vi hilsener til Klubben. De kommer fra hele verden, og de fleste av dem er fra 2. halvdel 2007. Klubben setter pris på disse hilsener. Enda større pris ville vi ha satt på kortene dersom avsender undertegner med lesbart navn, og ikke bare forbokstaver til fornavn etc. Det vil også være fint om avsenderne daterte kortene. Datostempel er ofte umulig å lese. Fortsett med å skrive, og redaktøren vil fortsette med å bringe dem på vår hjemmeside. Alf G.

07. april Oddbjørn Monsen hilser fra øya Sao Miguel på Azorene. Utrolig vakkert. Anbefales 04. mai Wilhelm Bøe hilser fra Georgioupoli på Kreta 04. mai Per Morten Alvenes hilser fra Shqiperia i Albania. Han savner ikke Hoxa. Stedet er ikke mye å rope hrra for. 07. mai Svere Kræmer hilser fra historisk rundtur til Cordoba og kultur og vakre landskap 07. mai hilser fra sykkeltur på Lanzarote med kald nordavind 22. mai Hennnig Øverås hilser fra Correos i Spania. Mye kvinner, sol og gin/tonic. 23. mai Matz Lonnedal Risberg hilser fra skuta Fram mellom Hjaltland og Færøyene og mye sjø og dyrt øl 26. mai Fredrik Hess hilser fra Montenegro. Har vært flink til å passe på væskebalansen i varmen. 26. mai hilser Matz og brødrene Carl Emil og Børre Petersen fa Reykjavik 01. juni Matz Lonnedal Risberg hilser fra Narsaq på Grønland. Har funnet ut at det er forskjell på teori og pakkis. Kom derfor aldri til Øst-Grønland. 05. juni Knut Gundersen hilser fra Kenya, og har hatt 6 dagers øsregn i Mombasa 07 juni Wilhelm Bøe hilser og forteller henrykt om grappa og shopping i Garda 08. juli Per A. Morken hilser fra Budapest, og gleder seg over fiske på Kola og jakt i Ungarn 09. juli Ole Bjarne Kverneland er i Algarve og hilser. 10. juli Alan Billyeald hilser fra Berlin under veis på bilferie til Polen. Han kjører ikke Trabant. 10. juli Stian Sundt hilser fra Napoli etter å ha besøkt Roma. 16. juli Sverre Kramer hilser fra Irland og Skottland der alt er vakkert og vått. 30. juli Gorm Lund og Thor Haraldsen hilser fra Telc, og mye sykling i pilsens hjemland 02. sep Thor Haraldsen hilser fra Bodensjøen, og fra sykkelturen i Tysklands alper 11. sep Jan Søderstrøm hilser fra Monaco i anledning 25. årsdagen fr prinsesse Grace`tragiske bortgang. Ber Tore servere fyrstekake! 13. sep. Rolf Ghbsson hilser fra Lübeck og fra en sjarmerende nord-tysk rundtur 21. sep Carl Emil Petersen jr. fra Ålesund langs det han karakteriserer som verdens vakreste kyst. 01. okt Einar Døhlen hilser fra Las Vegas der han påstår at han ikke har tapt penger. Uidentifisert datering Lars Falch hilser fra Dubrovnik under øyhopping i Adriaterhavet Wilhelm Bøe hilser fra Georgioupolis på Kreta som er hans lille ferieparadis Aksel Kvalsnes hilser fra Kusadasi i Tyrkia og fra varm sol og kaldt øl i ”hans” egen by Alan Billyeald hilser fra Phoenix i Arizona. Deilig vær, god mat, mye å se Torgeir Rønnestad hilser fra Skottland. Spiller golf, spiser haggis og drikker whiskey. Lengter etter Tores kjøttgryter Jan Søderstrøm hilser fra Monaco og 20 årsdagen for hans vennskap med fyrst Albert. Jens Christian Petersen hilser fra Kanariøyene Hans Christian Magnus hilser fra Madeira. Er på cruise. Jan Søderstrøm hilser fra Menton. Finn Aarefjord hilser fra Nederlandske Antiller i Karibia.

#1Public

0 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no