Søk

Juletrefest i Travellers’ Club 2008


En tanke slo meg da jeg så utover havet av stivpyntede, forventningsfulle unger som satt i ring rundt tryllekunstner Davido og lot seg trollbinde av hans magiske opptreden: ”Det er bare noen få år siden det ble foreslått å slutte med barnejuletrefesten i Cluben..” Gud skje lov og takk for at vi klarte å forhindre at det skjedde. Tradisjoner er ikke noe man lager i en håndvending, så derfor er det dobbelt hyggelig når vi nå ser hvor viktig det er for våre små å få lov til å komme, denne ene gangen i året, i pappas eller bestefars Club.

Tradisjonen tro var Aksel som vanlig den perfekte julenisse.

Og tradisjonen og forventningene ble innfridd. De neste 40 fremmøtte ungene, og nesten like mange voksne, koste seg med boller, brus og kaker. De voksne med kaffe og nogo attåt, og tro det eller ei, men det gikk faktisk med 180 pølser! Davido underholdt store og små med sine tryllerier, buktaling, duer og kaniner. Tegnefilm med den vesle redningsskøyta Elias gjorde stor lykke – og da selveste julenissen kom og delte ut godteposer – var kvelden komplett. To timer gikk som en røyk og de små med mødre og bestemødre takket pent for seg. En iherdig rydde- og pådekkingsinnsats av fremmøtte Trampbrødre resulterte i et ferdig festdekket bord da den vanlige horden av Tramps inntok lokalene en drøy halvtime senere. Tore disket opp med noe han beskjedent hadde kallet ”pepperbiff”. Det var the understatement of the year. Vi fikk den største, møreste, saftigste og beste biffen jeg noensinne har fått servert. Den mannen er ubetalelig på kjøkkenet…

Davido var like morsom og dyktig som vanlig, med noe alle og enhver fant spennende, uansett alder.

#1Public

0 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no