Søk

Den store hjemkomsten


Så er den store reisen til Sibir over. Onsdag kom vår syklende trampebror Thor hjem sammen med ledsager Gorm og medsyklist Arne. Etter å ha vært under veis i 20 timer landet de på Gardermoen ved 20.30-tiden – i vår beste møtetid. Da var gode råd dyre. Og rådet til våre medlemmer denne onsdagskvelden var tidlig middag i Josefine, og flytoget opp Til Gardermoen. Syv av oss var med på ferden.

Medlemmenes nærvær i ankomsthallen gikk ikke ubemerket hen. De hadde sykkelluer, norske flagg og selvsagt Clubens fane. Da reisefølget fra Sibir hadde passert tollen og kom inn i ankomstallen, fikk de en opplevelse som kanskje var på høyden med noe av det de hadde opplevet de tre månedene under veis mot Sibir og Kamchackta. Der sto 20 venner og venter med champagne, geitost og vafler. Bemerkelsesverdig var det også at vårt danske syklende medlem, Lars Nielsen, hadde tatt turen helt fra Hobro i Danmark for å ønske velkommen, Han ankom klokken 17.00, og klokken 08.00 neste dag dro han hjem igjen. Både imponerende og rørende.

- Dette var en stor overraskelse, sier Gorm. Jeg hadde ventet et familiemedlem eller to det samme hadde Thor gjort. Og så blir vi mottatt av ”halve” Cluben med edle dråper og erkenorske vafler. Det satte vi virkelig pris på.

Etter mottakelsen ble det ikke den store feiringen, dertil var reisefølget for utmattet. De reiste hjem hver til sitt før brisken kalte. Men vi kommer nok til å høre mer både fra Clubens talerstol og på våre hjemmesider. Redaktøren lover herved at et fyldig referat fra syklistenes ferd mot Kamchackta etter hver vil bli å finne på våre sider. Bare vent!

Foran TC fane: De tre gutta vi kjenner fra klubben og Arne Blakkisrud som var med i 2 mnd til Magadan

Thor får en varm klem fra datter Nina

Det var ca 20 i velkomst komiteen hvorav 7 fra TC, vafler med geitost og champagne ble servert.

Lars Nielsen vår dansk venn som bli norsk for anledningen. Han tok turen fra DK for å hilse Thor og Gorm velkommen hjem.

#1Public

1 visning0 kommentarer

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no