Søk

Veterantreff 2008


Veteranene 2008

Våre veteraner (som har vært medlemmer i Travellers´ Club i minst 25 år) møttes nok en gang til hyggelig lunch i Josefine, årets treff var den 21. november. Trampsjef Carl Emil Petersen jr. var vertskap for treffet, som nok en gang løp av stabelen i fin stil. Tore hadde foreberedt smørbrød av den høye god type som tramps liker, mens Sven Erik Westbye serverte og sørget for at alle fikk det de trengte. Trampsjefen hadde vært i kontakt med de fleste av våre 33 veteraner, og mange av dem hadde bedt ham overbringe hilsener. Blant disse var: Carl Emil Petersen, Hans Gran, Wilhelm Bøe, Kristen Bøhle, Harald Broch (fra Thailand), Jacob Friedrichsen, Christen Undrum (fra en fjelltopp på Kanariøyene), og Karl Høye. Per Holter Andersen hadde skrevet en hel liten epistel om sitt liv i Luanda, Angola, og denne ble lest opp.

De tilstedeværende veteraner var: 854 Einar B. Mortensen, 858 Rolf Pettersen, 870 Stian Sundt, 814 Arne Nord, 812 Bjørn Reese, 818 Gunnar Sjøwall, 803 Arild Krabbe-Knudsen, 860 Stein Voss, 885 Henning Øverås, 970 Lauritz Sømme 971 Per Steffensen.

De to sistnevnte ble tatt opp som medlemmer i 1983 og møtte som veteraner for første gang.

Suveren marsipankake som vanlig

#1Public

4 visninger0 kommentarer

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no