Søk

Julebord og DUSO


Det årlige, overdådige julebordet i TC ble avviklet med 45 Tramps i feststemning den 16. desember. Tores stående buffé bød på så mange lekkerbiskener at alle fikk tilfredstillet sin sult og higen etter akkurat den retten som er viktig for å bygge opp forventningene om en vellykket jul. I alle fall i matveien. Øller og akevitter, pinnekjøtt, juleribbe, surkål og medisterkaker i skjønn forening med kreps, reker og alle varianter av laks og ørret – alt med det rette tilbehør. Du verden… Intet mangler på vårt julebord. Vi er bortskjemt og heldige, og vi setter stor pris på det.

Stemningen var høy,og da vår husdikter delte ut selvskrevet julesang klang malmfulle røster mellom våre dekorerte vegger i pur livsglede og overskudd. Kjell Otto leste også et juledikt, hvor handelsstanden sto mer sentralt enn det evangeliske budskap, og han gjorde det på en flott og humoristisk måte. Wilhelm Bøe prøvde seg også på et dikt, og kom til slutt haltende i mål etter litt sufflering fra gutta rundt. Et festlig innslag!

Ved desserten banket det hardt på døren, og det ble ropt ”kom inn!” ViseTrampsjefen skred alvorlig bort til Trampsjefen og visket ham noen ord i øret.

”Vi har en gledelig melding. En Trampbror skal æres her i dag..” forkynte Trampsjefen. De to herrer skred opp under rattet til Kong Sverre og leste opp merittene til en som i mange år har deltatt i styre og stell, og utenom det har bidratt fortjenelsesfullt for Cluben.

”Vil Thor Haraldsen komme frem” sa Trampsjefen.

Og slik gikk det til at vi har nok et medlem som kan smykke seg med hederstegnet ”Den Utgåtte Støvels Orden.” Vi gratulerer. Vel fortjent, kjære Thor.

Etter middagen okkuperte Sunnmørsmafiaen Det Runde Bord i en lynaksjon, og de stinkende røykerne ble slukøret henvist til biblioteket. En godt planlagt og elegant gjennomført aksjon. Vi gratulerer igjen. Det er flott å se at kreativiteten blomstrer, og at humoren ligger og bobler rett under overflaten. Det hyggelige ved aksjonen var at mafiaen ble sittende lenge utover kvelden.

Ennå senere på kvelden ønsket vi hverandre god jul, og var enige om at vi gleder oss til å se hverandre igjen i 2010.

En stolt Thor, med nytt jakkemerke

#1Public

0 visninger0 kommentarer

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no