Søk

Svineinfluensa-pandemien H1N1


Nå har våre egne, og resten av verdens, politikere og mediafolk sammen med WHO i løpet av det siste halvåret klart å skape et hysteri og en nervøsitet i verdens befolkning som jeg synes helt mangler sidestykke. Hva er det egentlig dette dreier seg om – og hvor redde bør vi være? Gravalvorlige politikere og leger blir daglig intervjuet og sitert i media, og vi blir fóret med tall og urovekkende opplysninger om hvordan denne høsten og vinteren vil arte seg for oss i lille Norge. De kommer med mange svar, men jeg har flere spørsmål - og noen egne svar..

Hva blir vi fortalt?

”Det mest sannsynlige scenariet forventer vi at 30 % av befolkningen blir smittet i løpet av et halvt år og at 15 % blir syke og sengeliggende. Om lag halvparten av de som smittes antas å bli syke…” – blir slått fast tidlig i opplysningsperioden, og de fortsetter:

”Overdødligheten anslås da til 0,1-0,4 % av de syke. Dette vil gi 700 000 syke i løpet av perioden og 700 - 3.000 ekstra dødsfall i forhold til en normal vintersesong, men vi må også være forberedt på at det kan bli verre…”

”Pandemiplanleggingen må ta høyde for at 50 % av befolkningen kan bli smittet i løpet av et halvt år og at 25 % blir syke og sengeliggende. Overdødelighet anslås da til 0,4-1,1 % av de syke. Dette vil gi 1,2 millioner syke i løpet av perioden og 5.000-13.000 ekstra dødsfall i forhold til en normal vintersesong.”

Hva er en pandemi?

La meg begynne med dette skremmende ordet ”Pandemi”? Ordet kommer fra gresk og består av ”pan” (som betyr: alt) og ”demos” (som betyr. folk). I moderne fortolkning betyr pandemi ”en verdensomspennende epidemi, en farsott som sprer seg raskt mellom mennesker over et meget stort område (tilsvarende for dyr heter epizooti), men ordet forklarer ingenting om farligheten.

Hvor farlig er det?

Vi er kommet til september måned, skolene og barnehagene er i gang etter sommerferien og vi voksne skuler mistenksomt om noen i vår nærhet skulle komme til å hoste – eller Gud forby – nyse, og nå burde de fleste av oss være berørt av svineinfluensaens herjinger - men faktum er at sykdomsprosenten har gått NED i bedrifter, skoler og barnehager i forhold til et normalår. N1H1 har spredd seg stille og rolig rundt i verden det siste halvåret, men ikke engang på globalt plan har man ikke kommet tilnærmelsesvis opp i nærheten av de tapstall vi normalt har i en vanlig influensasesong! Hvorfor..? Antagelig fordi man har glemt å opplyse oss om at svineinfluensaen H1N1 er en meget mild form for influensa hos oss mennesker. Hvorfor blir vi ikke opplyst om det av de norske myndigheter? Hittil i år har flere mennesker dødd av brødristerrelaterte ulykker enn av H1N1, men ingen snakker om en brødristerpandemi…

Den danske spesiallegen Claus Hancke fra Lyngby hospital omtaler sykdommen slik:

”Der er tale om en pandemi, hvilket blot vil sige, at sygdommen er meget smitsom, og at den spredes over hele verden. Ordet "pandemi" siger INTET om sygdommens eventuelle farlighed. Det er her snak om en influenza med et roligt forløb og en relativt lav dødelighed, som gennemsnit er der tale om 3 dages moderat feber. Gamle rammes mildere, fordi de ofte vil have en hvis immunitet fra tidligere”.

Hva slags vaksiner?

Vår norske helseminister Bjarne Håkon Hansen har gått til innkjøp av mer enn 9.000.000 vaksineenheter, til den nette sum av 600.000.000 kroner, som ”når det hele braker løs” skal redde den norske befolkning. Og dette er en vaksine som produsentene selv innrømmer de ikke har testet ferdig! Et av konserveringsmidlene i disse vaksinene (for man ønsker jo ikke at de går ut på dato før vi får brukt dem) er Thimerosal som inneholder 58% kvikksølv. Kvikksølv er noe av det mest potente nervegiftstoff vi kjenner, og det lagres i kroppen som opphopninger av nevrotoksiske elementer i opp mot 30 år. Doktor Claus Hancke svarte slik da han ble spurt om det var en god ide å forhåndsvaksinere befolkningen:

”Man skal aldrig give en behandling, der er værre end sygdommen, og forebyggelse skal være med så lav en bivirkningsfrekvens, at det opvejes af fordelene ved forebyggelsen. Vaccinens kviksølvindhold ændrer fuldstændigt indikationsområdet, idet der nu også må tages højde for denne bivirkning…”

For det kan vel ikke være slik

- at våre myndigheter tenker så kortsiktig på profitt og er så redde for å nedgang i det norske produksjonsapparatet, lavere skatteinntekter og et samfunnsmaskineri på halv fart i en kort periode – at de ser på det som mer negativt, enn å pumpe befolkningen full av potensielt farlig medisin, men hvor konsekvensene ikke vil komme til overflaten før om mange år, når de selv har trukket seg tilbake?

Jeg avslutter med doktor Hanckes ord:

”Den virkeligt alvorlige fare ved hele denne sæbeopera er, at verdens befolkninger er blevet skræmt og intimideret ud over al sund fornuft. Denne skræmmekampagne er livsfarlig, når den bruges på en sygdom med så mildt et forløb, fordi den gør verdens befolkning tonedøv, når der en dag kommer en pandemi med en dødelig virus. WHO har spillet hasard med verdens sundhed ved at råbe ”ulv” i utide”!

#2009 #1Public

2 visninger0 kommentarer

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no