Søk

Dugnad med to- for to


Når det blir vår, er det tid for vårpuss i hus og hytte, i have og uteområde. For enkelte er det også tid for vårpuss i Cluben. Fredag 24. april tok Per Steffensen og Stein Magnussen, helt uoppfordret, ansvar for Clubens revier, og gikk løs på eiendommens utvendige arealer. De hadde med seg høytrykkspyler, hekksaks, feiekoster og andre remedier beregnet på å gjøre det trivelig for alle oss andre.

Det var altså fredag kveld at våre to medlemmer brukte tre timer hver for å gjøre det nydelig og prydelig utenfor Josefine. Grunnmuren opp til vinduene får i løpet av vinteren et ekkelt belegg av smuss. Det spylte de bort med høytrykkspyleren. De feiet og rakte. De gikk også løs på hekken mot naboeiendommen og trimmet den på beste vis. Alltid gror det der det ikke skal gro, og som vanlig hadde det grodd til nede ved grunnmuren. Vekk med det! Og asfalten ble feiet og trimmet før de tok kvelden og siktet seg inn mot et vel fortjent glass rødvin eller to.

Alle vi andre som får glede av Steffens og Steins innsats, får være vel tilfreds med at begrepet dugnad ikke er dødt. Takk skal dere ha!

#1Public

0 visninger0 kommentarer

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no