Søk

Veterantreff, fredag 26. november 2010


Siste fredag i november arrangerte Travellers´ Club sitt årvisse veterantreff klokken 12. Etter 25 års sammenhengende medlemskap blir man Veteran i Cluben Vi har til sammen 39 veteraner, og alle ble invitert av styret til denne hyggelige seansen. En feststemt gjeng fikk bobler i sine glass og samlet seg ved det runde bord. Trampsjefen ønsket velkommen, og vi gikk i gjennom listen av veteraner. Når ble de tatt opp, hvem som var deres faddere, hva vet vi om de vi sjelden ser. Alle kjenner ikke alle, men noen vet noe om alle. Mange inviterte, som var forhindret, sendte hilsener via Trampsjefen eller andre.Veteranen med suverent lengst medlemstid er vårt æresmedlem 707 Carl Emil Petersen. Han ble medlem i 1955, og har dermed 55 års jubileum i år. 860 Stein Juell Voss kom ens ærend fra Trollhättan der han bor. Etter at 885 Henning Øverås hadde fått en liten påminnelse, dukket han opp og sammen med 870 Stian Sundt sørget han for at våre tre æresmedlemmer var tilstede. 985 Hallbjørn Hareide var veteran for første gang,Tore disket opp med flotte snitter, og til kaffen dukket en fantastisk bløtkake opp. Stein hadde med prima pærebrennevin fra Østerrike, og bidro til at stemningen steg mot høyder man sjelden opplever tidlig en fredag ettermiddag. Trampsjefen hadde barnehenteplikter, og måtte forlate selskapet mens det fremdeles var under utvikling. Han kunne dog konstatere at veterantreffene er populære og stemningsfulle. Høyrøstet latter forfulgte ham ned trappen og ladet med indre glød var det en smal sak å møte sno og kulde ute i Josefinesgate.

Staute veteraner! Fra venstre Hallbjørn - Gunnar - Rolf - Stian - Per - Stein - Lauritz - Arild - Arne - Einar - Leif - Bjørn - Carl Emil. Jan R. Søderstrøm og Henning Øverås var også tilstede, men hadde ikke kommet da bildet ble tatt

#2010 #1Public

5 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no