Søk

Hyggelig aften med Women Travellers’ Club


Det årlige fellesmøtet, hvor våre kvinnelige kolleger i WTC slipper inn i våre lokaler, ble avviklet en mandag i midten av november. Hjortejakta var akkurat avviklet, og det var mør og saftig stek av denne som sto på menyen. Men vi skulle også underholdes og jentene stilte med foredragsholder; Marit Helgerud som i noen år har jobbet rundt i verden for Leger Uten Grenser (Médecins Sans Frontiéres).

Som vanlig ønsket Trampsjefen velkommen, fortalte litt om vår Club, og overlot mikrofonen til Lise Garvick som er Trampsjef for jentene. Vår avgåtte konservator sa noen ord om våre samlinger, før kveldens foredragsholder slapp til med bilder og historier om sine år med hjelpearbeide i så forskjellige steder som Malawi, Libya, Pakistan, Sri Lanka og Iran.

Hjortesteken kom på bordet og det ble stønnet og sukket, som det ofte gjør når Tore legger seg i selen. En frisk Pannacotta avsluttet måltidet og den flotte boken, "The Photographer" av fotojournalisten Didier Lefevre og Emmanuel Guibert med tegninger, fotografier og historier fra Afganistan 1986, ble beundret av gutta. WTC har nå om lag 40 medlemmer. Over halvparten av disse var møtt frem til kveldens fellesmøte. Det er en fremmøteprosent som ligger litt i overkant av hva vi kan slå i bordet med. Vi var vel rundt 15 karer – men vi 15 hadde da til gjengjeld et hav av damer å kose oss med…

Som alltid hyggelig med damebesøk. Det ser ut til at denne nå 15-årige (?) tradisjonen har befestet seg.

De som har lyst til å følge litt med på jentenes aktiviteter, kan klikke seg inn på websiden deres: www.womentravellersclub.no

Har du lyst til å se litt fra boken vi fikk av jentene, kan du gjøre det her: http://www.doctorswithoutborders.org/events/exhibits/thephotographer

#1Public

0 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no