Søk

Hvor godt kjent er du ute i verden?


Her er en liten konkurranse for reisende Tramps. Aftenposten har laget en gøyal og enkel nettkonkurranse hvor du kan teste deg selv, og se hvor godt kjent du er på kloden vår. Alan Billyeald har testet den ut, og utfordrer sine Trampbrødre til å gjøre det samme.

Alan sier: De medlemmene som prøver, kan rapportere inn oppnådd poengsum til meg og så jeg ordner en rankingliste som vi senere kan offentliggjøre på TC webside. Min emailadresse er: alan@billyeald.com. Og en ting er viktig når du sender inn dine poeng: vær ærlig!!!

Klikk på denne linken under for å starte:

http://www.aftenposten.no/reise/test_quiz/article2142864.ece

(Alan fikk Final score: 355.643 – Final level: 10 og Travel IQ: 100)

#1Public

0 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no