Søk

Da er vi i gang igjen!


Nytt år, og nye muligheter. Første Clubaften i det nye året opprant med meget godt fremmøte. Intet foredrag eller annet utenforstående var det som trakk nesten 40 Tramps til Cluben denne kvelden – bare et ønske om å treffe gutta igjen, slå av en prat og ha det hyggelig. Det er godt å observere at disse kveldene hvor vi ”bare” har oss selv, er så godt besøkt. Det viser at vi har klart å skape et godt miljø hvor alle trives. Foran oss ligger en ny sesong med flere gemyttlige kvelder, spennende foredrag og no’ godt å bite i. Ta en titt på programmet og sjekk ut hva du har i vente. Det er også kommet tre karer på tavlen, så vi får sjekke ut dem også i tiden fremover. Da er det bare å spenne av seg skiene, stramme Clubslipset og så sees vi i Josefine.

#1Public

0 visninger0 kommentarer

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no