Søk

Julebordet - en kjempesuksess


Årets julebord ble avviklet den siste ordinære Clubkveld før julaften. Drøyt 40 feststemte karer fyllte lokalene, og stuerten med mannskap på kjøkkenet hadde jobbet i dagevis med å rigge til for et overdådig etegilde. Her manglet intet. Laks i alle varianter, reker, pinnekjøtt, ribbe med tilbehør. Oster og desserter. Kaker og riskrem. Uansett hva man forbinder julens retter med - var de representert på buffeten. Og så fikk vi julegave! Vår sterkt savnede Carl Emil jordomseilte Rundø med norskt flagg, prydet med Haakon VII's monogram. Dette flagget er nå i Clubens eie. Petersenguttene, som alle var til stede denne kvelden, mente at dette maritime sjøfartsminne hører hjemme på våre vegger, og det er i dyp takknemlighet og ærbødighet vi mottar denne flotte gave.

Sammen med flagget fulgte også et par fotografier. Ett av Carl Emil og Erling fra Kingston Town på Jamaica, og ett hvor flagget fires - for å byttes ut med et nytt flagg med et nytt monogram; kong Olav V's. Disse bildene vil bli hengt opp sammen med flagget, og til all tid minne om disse to gode Tramps og deres eventyr rundt om i verden.

Tradisjonen tro reiste Henning og Gorm seg - for å avsynge det som har blitt kallet "Norges værste julesang". Nemlig Astow Ericsons "Julekveld i skogen" - etterfulgt av "Julenatt i New York". Begge sangene har plagsomt mange vers, og gutta synger vekselvis hver sitt, til støyende applaus og latterbrøl fra salen.

Det blir liksom ikke ordentlig jul uten alle disse tradisjonene våre. La oss verne om dem og stille opp når vi arrangerer festligheter!

Da benytter Tramp-redasjonen anledningen til å ønske alle Trampbrødre en riktig god jul, og et fargerikt og spennende nytt år!

#1Public

0 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no