Søk

Reisekomiteen arrangerer utflukt: JULEAVSLUTNING 2013


Så nærmer vi oss slutten på 2013, og siste oridnære Clubkveld er julebordet den 11. (Husk å melde deg på!) MEN - vi har en liten overraskelse: En utflukt til Sporveismuseet på Majorstua - med middag og godt drikke! Dagen er onsdag 18. desember, med fremmøte klokken 18.30.

Mange er ikke klar over det, men Oslo har antagelig verdens flotteste sporvogn- og bussmuseum. Og det ligger midt i byen! Det er hit vi inviterer alle Tramps til en jule-avslutnings-utflukt.

Museet ligger i Gardeveien 15 på Majorstua. Hvis du går til høyre forbi Majorstuhuset (Slemdalsveien) og etter ca 100 meter går inn Harald Hårfagres vei (til høyre) - så ligger museet som andre bygning på venstre hånd. En ærverdig gammel teglsteinsbygning, med inngang rundt hjørnet.

Her er det fremmøte onsdag 18. desember klokken 18.30 - men du må melde deg på..!

Vi starter med en velkomstdrink... Så tar Nils Carl Aspenberg (selvfølgelig) over og guider oss gjennom alt fra hestesporvogner fra 1800-tallet til bussen som Leif Juster brukte i sin film og mange andre spennende og sjeldenheter i vognhallen. Her er det ikke oppvarming, så behold den varme jakka på!

Etterpå samles vi i Holmenkollbanens vogn nr 10 (som er oppvarmet) - og setter til livs pizza, øl og akevitt - mens praten går fritt og ledig og spørsmålene hagler. Akkurat som en vanlig Clubkveld. Vi avslutter når vi føler for det.

Prisen for hele herligheten ser ut til å bli en bagatell av ca 200,- kroner. Ta med kontanter...

Påmeldingsliste henger på tavlen - eller ring Nils Carl og meld deg på: tlf.: 905 02 897

#1Public

0 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no