Søk

Parkeringsregler rundt ”Josefine”


Vi får stadig spørsmål om hvordan reglene er vedrørende parkering for medlemmer av Cluben. Vi har leiet ut alle P-plassene, men med noen små forbehold. La oss ta dette enkelt og punktvis, og så lærer du deg dette..!

1. Vi kan kun parkere våre biler på P-plassen onsdager etter kl 17.00.

(Skulle du av en eller annen grunn" måtte la bilen stå" når du drar hjem, må den fjernes før klokken 08.00 neste dag...)

2. Vi kan også parkere i "innkjørselen" på onsdager etter kl 17.00
3. Alle andre ukedager eller tider kan vi ikke parkere ved "Josefine".

Dette skulle være ganske enkelt – ikke sant? Det betyr for eksempel at når vi har andre arrangementer, slik som årsfest / fellesmøter / juletrefest eller private arrangement – har vi altså ikke anledning til å benytte P-plassene..!

Et privat parkeringsfirma kontrollerer hyppig området, og de er raske med 750-kroners bøter og 2000-kroners borttauing.

Et annet poeng vi ønsker å innprente, er at vår utmerkede intendant, snille og konfliktskye Tore, ikke har prokura til å gi noen parkeringstillatelser. Han har mer enn nok ansvar og arbeide – og han skal få slippe å ta stilling til alle spørsmål om dette. La mannen være i fred!

Avslutningsvis vil vi også henstille til de som parkerer på onsdager at de tar hensyn til andre Trampbrødre, og ikke setter bilen ytterst slik at man ikke får brukt alle plassene. Kommer du først – så parkerer du innerst! Det er ikke noe argument at du "skal gå litt tidlig". Da kan du heller sette bilen et annet sted – og overlate plassen til en som har lyst til å tilbringe en lang og hyggelig kveld med kamerater i Cluben sin...

#1Public

0 visninger0 kommentarer

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no