Søk

Arne Habberstad - In Memoriam


Vårt medlem 1052 Arne Habberstad har lagt ned vandringsstaven. Bisettelsen finner sted i Ris kirke, tirsdag 25. juni klokken 13.00. Det var på Clubmøtet onsdag 12. juni vi fikk den tragiske meldingen at Arne, i en alder av bare 70 år, var gått bort etter kort tids sykeleie. Arne ble medlem i Travellers Club i 1996, det varte ikke lenge før han med sine analytiske evner og sindige ro ble trukket inn i Clubens styrende organer. Arne ble valgt inn i styret i 2001 og satt kontinuerlig i styret frem til 2012, hovedsaklig som økonomiansvarlig. Med sin sivile bakgrunn fra økonomistudier og sin militære bakgrunn fra marinen og fra FN-tjeneste, var han meget godt skikket for oppdraget, – et oppdrag han skjøttet på en samvittighetsfull, betryggende og forsvarlig måte.

For sin lange innsats for Cluben ble Arne i 2013 hedret med Den Utgåtte Støvels Orden. Ved fyllte 70 år så Arne nå frem til pensjonisttilværelsen og gledet seg til å kunne tilbringe mer tid på landstedet i Risør, i tillegg til å dyrke sin hobby som reserveoffiser på veteranskipet KNM Alta. Vi kommer til å savne Arne ved våre ukentlige sammenkomster ved det Runde Bord, og vi lyser fred over hans minne.

#1Public

3 visninger0 kommentarer

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no