Søk

Stein Juell Voss - In Memoriam


Et av våre mer fargerike medlemmer har lagt ned vandringsstaven. Onsdag 24. april fikk vi beskjed om at vårt medlem nr 860, Stein Juell Voss, var død. Vi har ingen detaljer om når eller hvordan, men det er et savn at en fargeklatt som Stein ikke lenger er blant oss.

Stein var ingeniør av utdannelse, og hele sitt voksne liv har han "jobbet i olja.." Helt nøyaktig hva han gjorde "i olja" er det vel få som vet, men at oljebransjen sto hans hjerte nær var det aldri noen tvil om. Han fartet rundt i verden og hadde store prosjekter på gang, og listen over land han hadde besøkt viste også det: Russland, Brunei, Libya, Nord Amerika og Alaska – for å nevne noen.

Stein ble medlem allerede i 1970 og hadde Erling Drangsholt og Leif Eriksen som faddere. Han var veteran i Cluben. Stein ble født den 4. april 1941 og døde i april 2013. Han ble altså bare 72 år gammel. Vi lyser fred over Stein Juell Voss' minne.

Stein sist sommer, i fint driv i en nordlandsskjekte. Nå har han lagt inn årene...

#1Public

2 visninger0 kommentarer

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no