Søk

Meddelelse fra reisekomiteen: Berlin/Dresden og Cuba


Turen til Berlin/Dresden finner sted 15. til 19. april. De første dagene er vi i Berlin og får se en rekke severdigheter. Vår guide vil være Trygve Monsen, tidligere korrespondent for Aftenposten i Berlin. Det er lagt opp til at i enkelte tilfeller vi skal ferdes i grupper slik at vi ikke løper i bena på hverandre. Det blir lagt opp til besøk på en rekke severdigheter og til dels folkelige serveringssteder.

Siste dagen reiser vi med charterbuss til Dresden. Vi sjekker ut av hotellet – Hotel Bogota ved Kurfürstendam, drar til Dresden og blir der hele dagen før vi reiser tilbake til flyplassen fredag kveld.

Det er 6-7 ledige plasser. Dersom du er interessert, med eller uten ledsager, meld fra til meg på a-gander(at)online.no så snart som mulig, og i hvertfall innen midten av neste uke. Prisen er ikke fastsatt, men tror vi havner på ca. 4000 pr. person, buss, fly og hotell med frokost inkludert.

Cuba

20. september til 2. eller 3. oktober

Tidspunktet for vår jubileumsreise til Cuba er nå fastsatt. Jeg planla opprinnelig å reise i oktober/november, men av værmessige hensyn er jeg frarådet det. September er svært stabil. Orkanene kommer først en måned senere. Innledningsvis snakket jeg også om å kombinere Cuba med Mexico. Men det blir både for dyrt og for problematisk å arrangere.

Jeg tar sikte på at vi skal bli 20-25 deltakere. Så mange må vi faktisk være for at ikke prisen skal bli for høy. Nå regner jeg med at turen vil komme på maks 22.000. Det inkluderer flybilletter, gode fire- og femstjernes hoteller, de fleste måltidene samt noen dager også fri drikke, guiding hele veien og utflukter. Jeg tror vi får mye for pengene.

Vi reiser fra Gardemoen og til Cuba enten vita Amsterdam eller Paris. De første dagene er vi i Havana der de som vil kan bli med på et stort og variert program som blant annet inkluderer grottebesøk, besøk på tobakksplantasjer, sigarfabrikk og mye, mye mer. Senere reiser vi til idyllisk Trinidad som ligger ved sjøen. (Må ikke forveksles med øya Trinidad nær Venezuela). Der blir det 3-4 overnattinger, mange utflukter og tid til bading og kos på stranden. Reisen avsluttes med et par dager i Varadero som også ligger ved sjøen. Her står også opplevelsene i kø. Senere går turen hjem via Havana. Et mer detaljert program vil foreligge når turen er fylt opp og jeg kan signalisere GO!

Som de fleste vet er Cuba et spesielt reisemål. De som har vært der før vet at man ikke reiser til Cuba for matens skyld. I mange tilfeller er den direkte dårlig. Men jeg har fått garantier for at vi skal få gode måltider.

Altså, meld dere på dere som har lyst. Turen arrangeres med følge for de som ønsker det. De som reiser alene og ikke vil dele rom med andre trampere må betale et par tusen mer. Hvis det er noe dere lurer på, nås jeg på telefon 41325072 eller 22287706 eller på mail.

Hilsen Alf G. Andersen

#1Public

1 visning

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no