Søk

Foredrag av Arne Huuse: ”Head of mission” i Hebron


Arne Huuse er en farerik og spennende fyr. Født i Gudbrandsdalen i 1939, norsk politiembetsmann og cand.jur. Han har tjenestegjort i Militærpolitiet og i FN-styrkene i Kongo. Han har vært politiembetsmann i Overvåkningspolitiet og sjef for narkotikaseksjonen ved Oslo politikammer, og sannelig var han kriminalsjef og visepolitimester i Oslo også.

Visetrampsjef Børre Petersen ledet møtet på en utmerket måte denne kvelden, og Alf G. presenterte sin gamle venn Arne Huuse, som han jobbet sammen med under Lillehammer-OL. Han kunne fortelle at Arne også hadde vært konstituert politimester i Drammen. Fra 1991 til 94 var han politimester for OL-planlegging og i 1994 OL-politimester. Deretter ble han sjef for Kriminalpolitisentralen, en stilling han hadde i 11 år, til 2004, bare avbrutt av jobben som «Head of Mission for Temporary International Presence in Hebron» i 1998 – og det var dette han var kommet for å snakke til oss om denne kvelden – noe han gjorde aldeles fortreffelig, ledsaget av bilder og illustrasjoner.

En rask og diplomatisk spørsmålsrunde ble avviklet etter Tores kjøttkaker, og alle var enige om at det hadde vært en fin aften...

#1Public

1 visning0 kommentarer

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no