Søk

Hyggelig utflukt med WTC


Tirsdag 3. juni tok en gjeng glade trampsøstre og to trampbrødre fergen til Nesoddtangen, hvor ytterligere to trampbrødre møtte. Etter en snau times promenade i strålende vær på Kystveien, som etter hvert ble til Kyststien, var man fremme ved Helleviktangen, hvor vertshuset hadde åpnet kun for WTC.

Det ble en lystig kveld, som alltid når vi gutter inviteres til søsterklubben, med god mat og drikke. Og akkurat som de fem siste satt og forberedte seg på å gå de 2 km i oppoverbakke til bussen, hvem dukker da opp, om ikke trampbror Jan Søderstrøm, også kalt drosje-Jan, og denne gang var drosjen egen båt, som lå ved brygga på Helleviktangen og ventet på å ta oss hjem til byen. En fremragende avslutning på en hyggelig aften.

Tekst: Matz L. Risberg

#1Public

0 visninger0 kommentarer

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no