Søk

Et lite Julebrev fra Hurtigruten


Hurtigruteskipet NORDLYS annen juledag: Som nesten eneste Hurtigruteskip følger vi den oppsatte ruten, dog gjør vi det i full snøstorm. I natt måtte vi dog sløyfe Bodø på grunn av været, selv etter å ha prøvd å bruke anker for å anløpe. Og deretter måtte vi sløyfe Brønnøysund.

Selv satt jeg på Stokmarknes, hvor jeg har feiret jul og ventet på bussen, som ifølge opplysninger på Internett skulle ha tatt meg til Svolvær, der NORDLYS lå fra julaften til første juledag. Men ingen buss. En telefon til 177 bringer i erfaring at alt er innstillet første juledag, buss så vel som ferge Melbu - Fiskebøl. Så mine venner måtte kjøre meg de tolv milene fra Hadseløya over Børøya, Langøya og Hinøya til Austvågøy i snefokk, som bare ble verre når de skulle kjøre hjem igjen. Så blir det spennende om korrespondansen med tog fra Trondheim over Storlien, Sundsvall, Stockholm og Malmö til Trelleborg holder, slik at jeg kan delta i Malmö Travellers' Club's romjulslunsj den 28.

GODT NYTT TRAMPÅR Matz Lonnedal Risberg medlem 1096

#1Public

0 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no