Søk

Bli med Stockholm Travellers' Club til eksotiske Georgia


Nok en gang forsøker vi å få til en samnordisk utflukt. Stockholm Travellers' Club inviterer til å bli med på tur til Georgia i 2016. Anledningen er at de fyller 105 år, og dette blir en jubileumsreise hvor du kan oppleve landet ved foten av de mektige kaukasusfjellene.

Fred Goldberg i Stockholmsklubben skriver følgende:

Bästa Travlarbröder. Nästa år firar Stockholms Travelers Club 105 år och det tänker vi fira med en jubileumsresa till det spännande och exotiska landet Georgien vid foten av de mäktiga Kaukasusbergen.

Georgien är bl a känt för att ha tillverkat vin i 8000 år och där har man också har hittat den äldsta europeiska homoniden. Detta och mycket annat spännande får vi lära oss på vår resa som startar den 2 maj till den 8 maj. Vi hoppas att många av Er vill följa med på denna resa som beskrivs mer i detalj i bifogade broschyr från den välrenommerade resebyrån Thabela Travel. Eftersom deltagarantalet är begränsat vill vi gärna ha din anmälan så snabbt som möjligt, dock före den 15 januari. Ni får gärna ta med vänner. Först till kvarn....

Varmt välkomna att deltaga.

Travellers Club, Stockholm Fred Goldberg Tlf.: 070 592 8877 eller fred@swedishpolar.se

Er du interessert? Send Fred en email og be om å få tilsendt hele programmet.

#1Public

0 visninger0 kommentarer

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no