Søk

Info og diskusjonskveld om utbyggingen, den 2. desember


Onsdag 2. desember skal vi få full informasjon, og svar på alle spørsmål vi måtte ha om byggesaken. Styret har satt av denne datoen til spørsmål, meninger og diskusjon, og er vi heldige så vil også arkitekten være til stede for å svare på spørsmål du måtte ha. Dette er en stor sak som gjelder oss alle - så MØT OPP!

Denne utbyggingssaken er en viktig økonomisk faktor for oss i flere år fremover, så det er av stor betydning at vi blir informert om alle detaljer og hvordan pengene våre best kan brukes. Dette skal bli vår alles nye storstue som vi skal ha maksimal uttelling for - og som vi kan glede kommende Trampbrødre med i årene som kommer.

#1Public

0 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no