Søk

Erling Friis Thofte har lagt ned vandringsstaven


I oktober kom beskjeden om at trampbror Erling hadde lagt ned vandringsstaven. Han startet sin hotell- og restaurant karriere som læregutt på Bristol Hotell i 1937. Etter å ha arbeidet på ledende hoteller i mange land i Europa endte han opp som restaurant- og hotelleier i Norge.

Vi husker så godt hans tragedie for ca 10 år siden, da hans datter Anniche ble brutalt skutt og drept av en overfallsmann i Afrika, og siden den tid har Erling vært lite i Cluben. Han holdt seg mest hjemme på Båtstø i Røyken hvor han hadde en meget god støtte i lokalmiljøet og var med på mange lokale aktiviteter. Erling ble medlem av Cluben i 1979, var veteran og hadde Thor Knudsen og Reidar Nesseie som faddere. Erling har levd et langt og spennende liv. Han ble 93 år gammel.

Vi lyser fred over Erlings minne

#1Public

16 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no