Søk

Thrond Berge Larsen har lagt ned vandringsstaven


I slutten av september kom den triste beskjeden om at vårt medlem 1087 Thrond brått og uventet hadde lagt ned vandringsstaven, i en alder av bare 71 år. Thrond ble medlem i år 2002 og hadde Carl Emil senior og Helge Baardseth som sine faddere.

Thrond var en allsidig mann som tok sin utdannelse i Sveits og han hadde en mangeårig innsats i både miljøverndepartementet og i Norconsult. Han hadde også dyp interesse for Nepal, Dalai Lama og folket der - og han var en ivrig traveller og fotograf.

Av en eller annen grunn hadde han en svakhet for å fotografere kameler(!) Trond var en blid, positiv og hyggelig Trampbror med mange interesser, og han var en spennende diskusjonspartner. En fargeklatt i Cluben er nå plutselig borte.

Vi lyser fred over Thrond Berge Larsen sitt minne

#1Public

1 visning

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no