Søk

Travellers' Club ga flott gave til Liv Arnesen


En regntung høstkveld fikk vi storfint besøk! Vi hadde invitert en av verdens mest kjente explorers og travellers – som attpåtil er norsk. Vår egen Liv Arnesen. Verdens første kvinne alene til Sydpolen, og et utall andre strabasiøse turer og ekspedisjoner har hun på samvittigheten.

Nå sto hun på reisefot til India, med et globalt utdanningsprosjekt
som skal favne minst 50 millioner barn!

Vi bøyer oss i støvet av beundring for denne naturkraften av en dame, og vi hadde lyst til å hylle henne litt, og etter at vårt medlem John Mosvold hadde vært på hytta hennes og sett hvor dårlig kart hun hadde på veggen ble ideen født:

"Vi gir henne et nytt og flottere kart over fjellheimen rundt hytta ved Reineskarvet". Hit kommer det mange store personligheter, og når vi putter en liten hilsen: "GOD TUR, LIV – HILSEN TRAVELLERS' CLUB" nederst i høyre hjørne, så vil vi også kanskje bli lagt merke til blant de store eventyrerne som besøker Liv.

Etter litt om og men klarte John å få halv pris på kartet, og etter litt om og men gikk styret med på å betale det. Skulle forresten bare mangle... Vi sponset Liv da hun gikk til Sydpolen, og vi møtte henne ved hjemkomsten på Fornebu. Ja, vi var til og med på den heidundrane festen etterpå!

Foto: Jan Søderstrøm

Har du lyst til å følge med på alle hennes prosjekter, så har hun selvfølgelig en hjemmeside. Sjekk denne:

www.livarnesen.com

#1Public

1 visning

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no