Søk

Generalforsamlingen sa JA! til utbygging


Det ble et rungende ja til planene om å bygge ut bakgården, og generalforsamlingen ga styret nødvendige økonomiske muskler til å gjennomføre prosjektet. Styret tar selv på seg jobben med planlegging og gjennomføring, men har tatt inn Per Erling Refsnes som konsulent til jobben.

De som sitter i byggekomiteen er følgende:

Styremedlem Thorgeir Rønnestad har fått jobben som leder av gruppen, styremedlem Jon Jørgensen skal ta seg av økonomien, tredje mann er styremedlem Per Steffensen ... og TC-revisor Per Erling Refsnes er sistemann, med arbeidstittelen konsulent.

På generalforsamlingen hadde planleggingskomiteen en flott og gjennomarbeidet presentasjon av arbeidet de hadde gjort, med en Powerpointpresentasjon som tok for seg både økonomi, tillatelser, tegninger og fremtidige muligheter. For å gi et lite glimt av hvordan det kan se ut når vår nye peisestue står ferdig, tar vi med et par av de grove skisseforslag som ble vist frem.

De to lyse feltene til høyre i bildet (over) indikerer hvor toalettene kan plasseres. Følger vi dette forslaget kan vi beholde baren og slippe å gjøre noen inngrep i våre nåværende lokaler - annet enn å slå oss gjennom til de nye lokalene. Det betyr at utbyggingen kan pågå "på utsiden" uten å sjenere oss i våre ukentlige aktiviteter.

Byantikvaren hadde ingen innvendinger mot at vi snek oss til en liten veranda - både i annen og i tredje etasje. Til høyre må vi lage en nødutgang direkte ut til baktrappen. Det er en rømningsvei vi ble pålagt å lage. Utgangen blir nede ut mot P-plassen, hvor det allerede er en dør.

I dag får man "pipe-løse" peiser, som enkelt kan monteres rett på veggen. Dermed får vi peisestuen vi ønsker oss! Forslaget om å flytte det runde bord ut i peisestuen ble også godt mottatt, men hvordan vi skal innrede er det selvfølgelig ikke tatt stilling til enda.

Tegninger: Gorm G. Lund

#1Public

4 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no