Søk

Kjell Tansem Stensby har lagt ned vandringsstaven


Den 15. april kunne vi lese i Aftenposten at vårt medlem Kjell Stensby døde for fem dager siden. Bisettelsen skjer i Diakonhjemmet sykehus kapell tirsdag 21. april klokken 14.00. Kjell hadde medlemsnummer 1028, han ble medlem i 1990 og rakk således akkurat å bli veteran i vår Club.

Kjell har vært mye syk og vi har sett lite til ham de siste årene. Tidligere var han en hyppig gjest i Cluben, den gang han leide kontorer i tredje etasje. Hans faddere var Carsten Due og Olav Jensen. Kjell ble 79 år gammel. Vi oppfordrer Trampbrødrene til å møte opp i bisettelsen og vise ham den siste ære.

Vi lyser fred over Kjell Tansem Stensbys minne.

#1Public

2 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no