Søk

Bjarne Reenskaug har lagt ned vandringsstaven


Vårt eiegode medlem Bjarne Heyerdahl Reenskaug sovnet stille inn på Smedstadhjemmet søndag 23. oktober. Bjarne vil bli dypt savnet. Han var en trampbror av dimensjoner. Bisettelsen finner sted i Riis kirke, 10. novenber klokken 13.00. Møt fram trampbrødre!

Bjarne var varm, inkluderende, omtenksom, snill, beskjeden - tross alle sine dype kvaliteter - og en mann man følte seg vel ved å være sammen med.Bjarne ble medlem i 1999 og hadde Hallbjørn Hareide og Olai Lorange som faddere. Han var ved siden av å være medlem i Travellers' Club også en svært aktiv frimurer, og distriktsguvernør i Lions. En betydelig personlighet har nå dessverre forlatt oss.

Vi lyser fred over Bjarne H. Reenskaugs minne.

#1Public

7 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no