Søk

17. mai-feiring i Cluben: Fullt hus og topp stemning!


Tradisjonen tro var det åpent hus for medlemmer og nærmeste familie fra klokken 12.00 til 14.00 med vaiende flagg, lett servering, dagens tale og kongens skål. Og folk møtte opp mannsterke. Man skulle tro at det ville være vanskelig å pynte lokalene til fest når hele gulvet er borte i garderoben og resten av gangen er en byggeplass, men huskomiteens formann Anders Haneborg hadde fått bistand fra Knut og Per, som hadde gjort en fantastisk innsats.

De hadde pyntet og hengt opp flagg, dekket bord og klargjort lokalene så de skinte som en nyslått skilling. Takk for flott innsats, gutter!

Salen ble fort full. Det ble servert Champagne og mineralvann ved ankomsten. Den tradisjonelle pølsegryta sto dampende klar og bordet var dekket med kaker og kaffe.

Det var mange ukjente fjes å se. Vi har sagt det tidligere, at man skal være litt tilbakeholden med hvor mange gjester man tar med seg. Vi må passe oss for å ta med for mange venner og bekjente, for det er ikke meningen at vi skal være et «gratis lunchtilbud». Vi har begrenset plass og dette er en markering for oss – og våre aller nærmeste.

Men vi «sto han av» - og vårt eldste tilstedeværende medlem, Hans Gran, åpnet med å utbringe kongens skål.

Deretter holdt trampsjef Jon Jørgensen dagens 17. mai tale. Så ble nasjonalsangen avsunget, og folk ruslet mette og fornøyde videre til andre arrangementer.

#1Public

8 visninger0 kommentarer

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no