Søk

Cirkussesongen er startet - og vi var der!


21. april var det duket for premiere på årets cirkussesong og stedet var på plassen ved Munch-museet på Tøyen. Tradisjonen tro hadde vi fått gratisbilletter av familien Arnardo, og barn og barnebarn gledet seg, slik barn og barnebarn skal gjøre når cirkus står på programmet.

Bevæpnet med sukkerspinn og popcorn inntok vi våre plasser i det nye cirkusteltet. I de senere årene har de største dyrene forsvunnet fra manesjen. Elefantene er borte, og en del andre dyr, men kameler, lamaer, hunder og kuer (!) defilerte foran våre oppspilte unger.

Men det som slo denne referenten var at artistene denne gang var mer spektakulære enn noensinne. Det var kaskadører, balansekunstnere, sjonglører og akrobater av ypperste klasse. Sjelden, eller aldri, har vi sett så høy kvalitet på norske cirkus. Vi kan ikke annet enn gratulere og takke for et forrykende show!

Etter forestillingen overrakt redaktøren Arnardofamilien en stor og vakker blomsterbukkett med en dypfølt takk og hyggelig hilsen fra oss gutta i Travellers' Club - med et håp om at denne fine tradisjonen vil fortsette i mange år til....

#1Public

1 visning

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no