top of page
SĂžk

VÄrt fÞrste hÞstmÞte - en merkedag i Travellers Club's historie


Nybygget er endelig ferdig og den nye peisestuen, i tilknytning til baren, kunne taes i bruk av vÄre medlemmer som hadde mÞtt frem i et antall av 38 pÄ vÄrt fÞrste hÞstmÞte.

Det ble, som det seg hÞr og bÞr, en del diskusjoner om veggdekorasjonene og flyttingen av Det runde bord som fyller opp store deler av det nye lokalet. Skal bordet stÄ der permanent, eller skal det flyttes tilbake til det opprinnelige clublokalet og erstattes av mindre og mer tidsmessige bord og stoler? Meningene var mange og det skal bli spennende Ä se hvor vi lander. Uansett, - det var ellers bare go' ord Ä hÞre om det nye bygget. Og som vÄrt Êresmedlem Stian sa: - Det gÄr seg nok til etter hvert.

For fĂžrste gang: Clubmedlemmer samlet rundt Det runde bord i det nye lokalet.

VÄr nye intendant, svenske Stina Hammarberg debuterte ved Ä by pÄ en god, gammel klassiker i Cluben, Tores kjÞttkaker. Hva var da mer naturlig enn at selveste Tore, himself, var med pÄ Ä assisterte Stina pÄ kjÞkkenet under sin glimrende debut. OgsÄ baren hadde fÄtt nytt mannskap. Vi Þnsker polske Piotrek Herszrek velkommen.

Samtidig har vi fÄtt en ny, og fremtidsrettet hjemmeside hvor vÄre medlemmer, - blant annet, selv skal melde seg pÄ til clubkveldene. Dette virker greit og ukomplisert, men dersom noen likevel skulle leve i uvisshet, slÄ pÄ trÄden til Alan som vil rettlede. Alan har jobbet "day and night" for resultatet, som fortsatt er under utvikling. Mobiltelefonene tas stadig mer i bruk til alt mellom himmel og jord. Derfor arbeider han ogsÄ med en molbilversjon av hjemmesiden som snart er klar til Ä kunne brukes pÄ like linje med dagens hjemmeside.

Vi hÄper at vÄre medlemmer vil bidra med stoff pÄ vÄr hjemmeside. De fleste av oss har jo, tross alt, opplevd litt mer enn Ä ta toget til LillestrÞm. SÄ kom igjen, folkens! Noen er allerede kontaktet og vil levere sine historier i lÞpet av hÞsten og vinteren.

Nytt mannskap: Fra venstre: VÄr nye barkeeper Piotrek Herszrek, og vÄr nye intendant Stina Hammarberg gleder seg til Ä ta fatt pÄ oppgavene i Travellers Club, her fotografert sammen med Clubens trampsjef, Jon JÞrgensen.

Trampsjefen Jon informerer!

To glade lakser: Loranggutta venter tÄlmodig pÄ pÄfyll, i en en for Þyeblikket ubetjent bar.

IldprÞven: Tore og Stine gjÞr seg klar til kveldens dyst: De skal sÞrge for at 38 trampebrÞdre fÄr servert en favoritt, Tores kjÞttkaker.

163 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page