Søk

Veterantreff 2017


Fredag den 24 november samlet 19 trampbrødre seg til årlige veteranfesten i Travellers Club's flotte lokaler.

Våre medlemmer oppnår veteranstatus etter 25-års medlemskap i Cluben og i år møtte en ny trampbror, Hans-Erik Hansen, for første gang i denne celebre, men uformelle forsamlingen.

Etter det akademiske kvarter, og vel så det, kunne undertegnede ønske velkommen til bords. En del flasker av sprudlevannet Cava, påspandert av Trampsjefen som var bortreist, smakte utmerket.

Hilsninger fra varmere strøk var det flere av, men en spesiell hilsen, fra Hans C. B. Gran, som bor i Mogan i Spania om vinteren er det alltid hyggelig å få.

Jeg snakket med han og hans kone på telefonen dagen før og fikk opplyst at han dessverre brakk lårhalsen i sommer, men er ved godt mot. Svømming gjør godt for helsen og som den spreking han er, så lovet han å komme til Cluben den 17. mai neste år. Han fyller 95 år om ikke så lenge!

Praten gikk livlig under måltidet, og vi hygget oss med gode historier.

Trampbror Ole "Bonde" fortalte at boken om geologien i Mjøsområdet er kommet ut og at vi skal få et eksemplar til biblioteket.

Smørbrød, kringle og bløtkake fra Baker'n borte i gaten smakte tydeligvis meget godt for det var omtrent bare smuler tilbake. Derimot sto to flasker Cava uåpnet da vi forlot lokalet. Merkelig, alt var jo gratis....!

Undertegnede med god assistanse av Knut J. Gundersen sørget for oppdekkingen og rydding av lokalet.

Foto: Per Steffensen og Per Holter-Andersen.

#1Public #veterantreff2017

111 visninger0 kommentarer

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no