Søk

Hilsen fra Troll


Johan Bondi, som henger på tavla, hilser fra forskningsstasjon Troll i Dronning Maud Land i Antarktis!

Varmerekorder hjemme i Norge! Her er det mørkt og kaldt. Men stemningen er god og vi jobber videre med våre oppgaver. Stasjonen krever sitt i kulden. Vi gjør datainnsamling både for Norsk Institutt for Luftforskning (NILU) og for Kongsberg Satellite Services. Dessuten oppgradering og vedlikehold av både rørsystemer, elektrisk anlegg og maskineri så langt forholdene tillater det. Vi får også tid til turer, men nå blir det oftest med hodelykt ettersom vi bare har en kort periode med litt skumringsaktig lys midt å dagen. Absolutt en alternativ sommer! Håper dere ikke smelter helt bort hjemme på østlandet.

#1Public #Troll #Antarktis #JohanBondi #forskningsstasjon

60 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no