Søk

Veterantreff 22. november 2019


Er det en ting vi er god på i Travellers` Club så er det tradisjoner ! Hvert år i november inviteres alle Veteraner til en hyggelig sammenkomst hos Josefine.

Gutta som vi ikke ser så ofte på vanlig clubkvelder finner veien, tiltrukket av sterke vennskapelig bånd. Er du Veteran i Travellers` Club har du vært medlem i minst 25 år og da er det tid nok til å bygge et solid og varig vennskap!

I skrivende stund er vi 42 Veteraner og nøyaktig halvparten var til stede på fredag. Og det er det meste vi har hatt på mange år. På gruppebilde er vi kun 20 og det skyldes at Ole Bonde Nashoug måtte rekke toget hjem til Ingeberg (Hamar).

Det var flere som kom langveisfra. Vi har ikke sett Jan-Erling Haugland på en god stund men jaggu klarte han å kjøre buss tur-retur Säffle for å hilse på trampbrødrene. Per Holter-Andersen fant veien fra Kristiansand. To brødre som vi ikke har sett siden samme tilstelning for et år siden var også tilstede, Harald Broch og Jens Christian Petersen.

Vi savnet Arne Nord fra Moss men han var godt representert av Anders Lorange, også fra Moss. Hyggelig var det å se Bjørn Reese og selvfølgelig alle de andre som vi ser på mer regulær basis.

Trampsjefen hadde som vanlig en ringe runde og fremla mange hilsninger fra nær og fjern.

I år har vi fem nye Veteraner. Harry-Sam Selikowitz, Oddbjørn Monsen, Alan Billyeald, Olai Lorange og Hans Christian Magnus.

Vi gratulerer tre medlemmer som Dobbel-Veteran, Hans Gran 56 år, Bjørn Reese og Arne Nord med 53 år og vi tar med Stian Sundt som er nesten der med 49 års medlemskap.

Takk til Per Steffensen som var oppe tidlig for å skru opp varmen. Takk også til Trampsjef Carl Emil Petersen som sto for innkjøp av flotte snitter og marsipankake samt dekking /rydding av langbordet.

And a good time was had by all!

#1Public #veterantreff2017 #2019

60 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no